Nemyslet na Tebe
A Ty mi stejně voláš
Vezmi mě do nebe
Z našich těl zbuduj koláž
Milostné dopisy
A z touhy telefonní linky
Dávno vím jaký jsi
Chlapeček od maminky
Taky jed na krysy
Skutečná odvaha
Chtít sex hned vedle dveří
Myšlenky na vraha
Nikdo jim neuvěří
Už vrzá podlaha
A Ty v záchvatu smíchu
V puse máš mé ňadra
A ruku na mém břichu
Když křičí koňadra
Ne nahlas, potichu
12/2022