Přijat vřele
u tvé postele
Což správné vůbec bylo
Chtít to tvé úžasné tělo
Ptáš se sladce
Na mé emoce
Já však stále netuším
Co říct těm tvým kartuším
Opilý touhou
Chvíli dlouhou
Chtěl bych si s tebou krátit
Ale musím se do kostela vrátit
Zajímavý námět. Přemýšlení o celibátu mě nikdy nenapadlo...
05.04.2023 14:11:02 | Miro Sparkus
Děkuji, já naštěstí nejsem v pozici, kdy bych o něm musel přemýšlet...
05.04.2023 21:15:28 | Riscoperdo