Anotace: …
Zde v drsném kraji - chudobném pohraničí
skladujeme po předcích provazy z lýčí
nerdíme se ani necítíme hanbu
když své svršky vybíráme v second handu
Pak za byt a stravu (z roboty jen pár kaček)
v marketu kupujeme z privátních značek
Zřím mouku cukr kefír - dlouze se dívám
zatím jsem nenašel značku CLEVER - piva!