Anotace: Osud - neznámý... Vytvořeno pod vlivem, ano přiznávám se, úplňku ... ;) Drasťák...
Košík se plní
myslím na ni.
Čelem vzad
výstřel pad!
Na zemi tělo leží!
Dál se košík plní
více myslím na ni..
Výstřely zazněly
snad byly poslední.
Mají to za sebou!
Košík už je plný
hned pojedu za ní...
Ještě zaplatím
vlastně nemusím.
Není komu!
Zboží v brašně schované
motorka už startuje!
Potom prudce vyrazím
hordě hody zarazím!
Na mou "holku" nikdo nemá
zombík víc než třicet nedá!
:)
Úsměv na rtech - "domů" jedu
cítím její sladkou něhu.
Velké štěstí v srdci mám
tím se jen teď zabývám.
Ale...
Lehkomyslnost past nastražila
struna přes cestu vše ukončila!
(Ach, ti bandité)
Krkem mým hladce projela
hlava pomalinku - odpadla...
Myšlenka poslední,
patřila však jen ji!
S Láskou navždy