Anotace: …
Chladnější podnebí s povděkem kvituji
příchod nového dne ptáci zvěstují
esence žití - dlouží naše životy
Také dnes si nazuji své piškoty
Spodní košili zastře vlněná toga
hle - statné tělo na hliněných nohách
No hliněné bych nebrala, při prvním větru nebo povodni zůstaneš stát na vzduchoprázdnu. Kdysi mě zaujal text Coldplay u skladby Viva La Vida. Je o hliněných nohách Napoleona, aspoň já to tak tenkrát pochopila... :)
12.07.2023 14:11:31 | Philogyny
Asi bych je taky nebral
Ale má to značit vratkost sice jinak statného trupu
To, že se někdo naparuje, pýcha předchází pád
12.07.2023 14:54:49 | kudlankaW