Anotace: …
V spěchu si z čela stírá kapénky potu
v budově určené ke vzdělávání dětí
Denně si na tělo obléká šat z klotu
lesklou látku s docela malými květy
kouzelná :) vidím ji jako úču, ještě nezlomenou, ne úplně - ale tys asi měl roztouženější pohled :D a ona mladší a kratší sukni
EditEM: četla jsem spodnější koment - trefila jsem! :) jupí
13.07.2023 11:44:42 | lawenderr
Kolem nás je hodně drobných květů ...
Nejkrásnější pomněnka
Nejvoňavější mateřídouška
A pro oči motýla ... violka čarokrásná.
***
Ať se Ti daří mezi květy.
13.07.2023 10:33:44 | Fialový metal