Anotace: ..
Nechával jsi mi otevřené dveře.
Vkrádala jsem se k tobě, když už jsi spal.
Nebudu Tě a nechci mít.
Ale už vím, co pro mě jsi.
Když tě vidím tečou vodopády.
Je to paradox věrnosti.
Tak si mě vezmi..
Kůži máš jako kůru stromů.
Všechny ty vrásky, co dal život.
Pojď ke mě.
Polož mě na stůl.
Než se budeš muset vrátit domů.