Anotace: …
Mladá ztepilá žadoní nepřestávej ještě
prý dosáhne vrcholu vyššího než Ještěd
Také je schopna několika podobných vskutku
po nich žel těla zaplavují vlny smutku
V podobném duchu sám Seifert k zamyšlení nutil
záblesky po milování jsou rovny smrti
Muži věz - stojí za úvahu - čelíš-li pnutí
tvůj život je mdlý - pozbyl znamenité chuti
S městem za zády na míle vzdálen kypré vnadě
šoulám chodidly - hle - stoupám na vrchol Praděd
Netajím před světem - tak rád bych prsatou jízdmo
Větve mé čelo hyzdí další a další jizvou
Dívky a chlapci teen age prsí se tou kterou výzvou
nechovám zášť vím - nýmanda sotva kdy přizvou
na Praděd po tom pitomém asfaltu bez kousku stínu spolu s kočárky a invalidními vozíky už nikdy víc... děsně pitomá trasa...
31.07.2023 16:13:41 | ZH
Souhlasím do značné míry
Tuším že na tom asfaltu bylo vloni i úmrtí
No tak ahojda
Jdu na malou procházku směr Rýmařov
Buclák M
31.07.2023 16:21:15 | kudlankaW