Anotace: …
Měl bych mít na paměti jsem tu jen host
Nepřestávají poutat mou pozornost
leckdy se rdím a zřídkakdy jsem bez viny
tolik inspirují dívčí leginy
Vždyť se jako tonoucí stébla chápu
(bylo jich dnes k vidění na výšlapu)
plejáda půlí nadchla nebývale
byly vypoulené - nikterak malé
Přišel jsem si jako návštěvník Kuby
staromilec myslící na zásnuby
student staré školy ví co se patří
Snad mi odpustíte - mé sestry - bratři
Milý pane kudlanko, pobavila jsem se. ST a moc pozdravů z Prahy. Daniela
03.08.2023 18:33:58 | danaska
Skvělé ;-))
***
Úžasné
Až téměř (chlípné) vtipné
Být uprostřed hejna
Trošku se zapotit
A pak se nadechnout
Kéž nejd(o)u ... naposledy.
***
Ať se Ti daří příteli.
03.08.2023 10:50:51 | Fialový metal
Trefil jsi to výSTižně!
Díky brachu
Dnes pokračování sleduj nový opus!
03.08.2023 18:27:02 | kudlankaW
...mělo by se to spíš než Oči jmenovat raději Půlky...;-)jinak sportu zdar...
02.08.2023 20:46:18 | Marten