Anotace: …
Ani dnes to na špacír nevypadá
z mračen bez ustání cosi padá
Jako zrcadlo vypadá náměstí
doufám že zítra bude po dešti
škoda přeškoda, města jsou v dešti nejkrásnější :)
07.08.2023 11:24:56 | narra peregrini
Děkuji Narro. Umožnila jsi mi, abych vydatné deště percepcí přijal i jinak. Jsi laskavá ach
07.08.2023 13:44:04 | kudlankaW
Již zítra ?
Již ?
Asi se ráno (navoním)
Ať nesmrdím puškvorcem
Žabincem též
Orosený z údolí krásných tůní...
Třeba listonošce v krátké sukénce
Ách né ...
Ách né ...
Zastaví se na břehu ?
Nahlédne do hlubiny srdce ...
Nebo se oholím
Až v úterý
Spíš ;-)
Půjdu mezi prsty zkoumat louže
Zbytky prachu ze Sahary
***
To se uvidí
To jsem blázen.
***
*
06.08.2023 14:16:47 | Fialový metal
Prsty vkládat v louže?
Zda vazká je či klouže?
06.08.2023 14:27:11 | kudlankaW
Prach má stovky podob ;-))
Hlínu chci ... mnout černou nocí
Část múzy vypálit
Posadit do výklenku !
A zírat v dešti
Zda úsměv kamenný ... jí sluší.
06.08.2023 14:38:36 | Fialový metal