Anotace: …
Rychlebské hory Žulová Bohušov
všude chléb o dvou kůrkách - dřevěný krov
voní povětří nepřebernem bylin
právě proto se zde často chýlím
Ti co jsou světa znalí - světoběžní
návraty na jesenicko zněžní
Krásné ženy v jesenickém výběžku
ve vlasech levanduli - vojtěšku
Na noční nebe vyhoupne se měsíc
jistě bys hvězd napočítal tisíc
být sám - jsi s ní - v jesenickém výběžku
slib - rozchod - týdny hrozba "outěžku"
Parádní. Díky tvému dílu se mi vybavil dokument z této oblasti. A taky moje vlaSTní bloudění a pochůzky kdysi dávno*
13.08.2023 16:53:02 | Vivien
Aj Slezko, líbezný kraj té hrubé krásy.
Pěkně jsi kotáry provedl a k robám poňuchal, přesto že o jejich ostrý jazyk by sis, ušiska pořezal*
11.08.2023 00:32:39 | šerý