Anotace: Středověké prasárny
Zesmutněl i Robin Hood,
když nestačil jí jeho úd.
Byť jeho krédo: "Chudým dát,"
nechtěla ho slečna sát.
Odevzdaně sklopil zrak,
že nebyl jí dost jeho pták.
Je to bída takhle z rána,
když i panna je moc vytahána.