Anotace: …
Další z tropických dnů ze série veder
teprve před dvacátou vidím nebe
kromě žaluzií použil jsem i závěsy
šťasten je ten kdo se veder neděsí
Podle lékařů máme být ve stínu a pít
jako otylý tak neopoštím byt
Decimují mě další a další den horký
po vinných střicích - prázdné láhve s korky
Vedro není žádná legrace
kdo má v tomhle tom chodit do práce
Řešení mě napadá jediný:
vyhlásit vedrové prázdniny :-)
(kde jsou ty časy uhlených prázdnin; mládež netuší o tajných krásách doby minulé :-))
20.08.2023 20:42:41 | kozorožka
No drahá mi
Takový předpis z místního magistrátu byl
Tuším že i úřady v tomto smyslu regule mají
V nedávné minuloSTi buďto koncili úřady dříve
Vydávali se ochranné nápoje apod
Jsou na to hygienické normy
Já sice několik týdnů nepracuji ale ani doma to v bytě není pod 28 stupňů
Ještě do půlky týdne vedra
Mávám
tam co
Praha
20.08.2023 20:48:51 | kudlankaW
Mávám křídly
Dnes téměř z Prahy
Místo slipů ... pleny
Ručník kolem pasu
A slané krápníky
Téměř všude
Lépe bude
Bude
V září ?
Ách jó ...
Nebo na nebesích ;-)
21.08.2023 04:09:33 | Fialový metal
Zdravím Tě příteli
mám velký díl pravdy
Dnes bude “opáčko” dni tropických
Takže pozvolna rozvážně a místo dívčího klínu
Kšiltovka, noviny, láhvové a na břiše “plínu”
To si naordinuji
21.08.2023 07:20:07 | kudlankaW
Taká zdravím tam, co ty přebýváš :-). Předpisy snad jsou stále takové. Ochranné nápoje se prý vydávají při teplotách asi 30 +. Jinak prý stačí voda kohoutková.
20.08.2023 20:52:20 | kozorožka