Anotace: věnuji romantickým dívkám
Večerní nebe - obdivuhodná trikolóra
nachová - indigová - brázdy jako když zorá
skloněná hlava vleče poslušně dříví valach
plný síly po sněhobílých nebeských skalách
bez pokynů stínů v očích kočích či podruhů
roním slzy když podkovami vstoupí na duhu
Já sice nejsem moc romantická dívka (teda... moc romantická a vůbec dívka),
ale i tak se mi to moc líbí:)
Super poezie!
10.09.2023 08:40:38 | Žluťák
To je Sen :) moc moc krásné!
09.09.2023 21:32:05 | narra peregrini
Je věnovaná něžnému …
Blaží mě Tvá dobrozdání
Jen jsem se výjimečně podíval večer na nebe
Hledím nejvíce k zemi
Plachej
09.09.2023 21:59:16 | kudlankaW
...jak já Ti rozumím... :)
jednu dobu jsem i sbírala fotografie pohledů k zemi a vytvořila si koláž s názvem ... no přesně si již nevzpomínám.. cosi jako.. "krásně je na světě i s hlavou skloněnou" :D
09.09.2023 22:12:42 | narra peregrini
Romantické dívky hltají Damiána.
Kamarádi zůstávají.
Ať se Ti daří.
09.09.2023 21:27:49 | Fialový metal