Anotace: …
Je psáno co je nahoře to je dole
platí i co je dole to je nahoře
Mám nadité tváře pod bradou pak vole
pro vzdutý břich jsem častokrát ochořel
střeva jsou prý podobná druhému mozku
vyšlou víc signálů vzhůru do hlavy
Mozek je kočár - břich představuje vozku
rovnováha v něm přispívá ke zdraví