Snad touha?
Vezmi si mě bez zeptaní
nikdo jiný nemůže.
Najdi vášeň bez hledání
nikdo jiný neví kde.
Svlékni moje tělo tahem
nikdo jiný nesmí tak.
Zalej mysl sladkým blahem
nikdo jiný neví jak.
Schovej ňadra ve svých dlaních
nikdo jiný nevidí je.
Naplň touhu skrytou v přáních
nikdo jiný neslyší je.
Zůstaň poté přivinutý
do posledního vykřiknutí.
Přečteno 224x
Tipy 24
Poslední tipující: Acra, Emily Říhová, martinaV, IronDodo, CULIKATÁ, Marťas9, RadekČ, šerý, Psavec, narra peregrini, ...
Komentáře (15)
Komentujících (9)