Anotace: …
Influencerka při selfie v poutavé póze
podsaditý muž s dobrou pověstí v tóze
mládenec ve stínu lípy podlehl droze
jiný - v rámci duchovních cvičení józe
Pěkně jsi vykreslil svůj park. Připomnělo mi to nějakou Plíhalovu píseň ;)
29.09.2023 08:43:06 | kozorožka
A támhle za lípou hrabe se v próze
Bez touhy po póze prsty si klouže
po řádcích v románu, když slyší K noze!
slečinku zavelet ostře a stroze.
Knihu hned zaklapne a zvolá Cože?
Bohužel povel ten směřoval k doze.
Ach, Bože...
Kdo že?
Aaaale
Nic :-)
28.09.2023 22:17:05 | IkkarisKa