Anotace: …marod
Čtyři litry čaje
dnes prolité hrdlem
čelem čůrky znoje
chřípí nosu ztvrdlé
černočerné kávy
vypit pátý šálek
oči navrch hlavy
zdraví víc než dalek
Přeju brzké uzdravení... ale je vidět, že básnická Múza se virózy nezalekla :))
02.10.2023 05:55:01 | Anfádis