Anotace: ..
Řinou se ze vzdutých mračen
výsostné nebe pláče
Má tváře plné sivých slz
jako svědek četných hrůz
(Opravdových - ne z pláten kin
z reje masek Helloween)
Kdo zarmoucen je z cizích vin
jehož přídomkem je splín
Pěkný aktuální povzdech!
09.10.2023 20:07:33 | Žluťák
Ach ano má dáti - nedala
09.10.2023 20:18:12 | kudlankaW
O tom to bylo?:)
09.10.2023 20:20:45 | Žluťák
O uplakaném dni
Ale
Pravda
Byl jsem na divadelku dopo
A běhala po pódiu odhadem čtyricitka
V černém rolaku a bílém korzetu který ji epochálně vzdouval sympatické trojky
Takže silný zážitek v příšeří divadélka
Krev a mlíko
Jsem na slovanské tvary zatížen
Nenutně v negližé
09.10.2023 20:26:44 | kudlankaW
Vždyť jsme slované, brácho... ne že by nebyly pěkny i asiatky nebo jižanky...:)
09.10.2023 20:31:35 | Žluťák