Anotace: …věnuji Son
Slunce klade své zlaté pláty
na úbočí podél hranice
Sdílím vzhled - osud svého táty
Jsem pamětliv zkázy - polnice
ty první dva řádky jsou tak pěkné... i dnes slunce svět zlatí, tak doufám v úsměv na tváři Márty... pěkný den měj*
17.10.2023 09:48:50 | Sonador
Jsi krásná nejen ve dvou řádcích Och
18.10.2023 19:06:27 | kudlankaW
Son bude určitě ráda, Marty.
16.10.2023 20:07:22 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?