Anotace: věnuji ženám a dívkám
Hleďme jak podzim hraje všemi barvami
srdce štěstím plesá - na nebi nad námi
dává na odiv zlaté kadeře slunce
prospívá člověku - každé jeho buňce
Ano, prospívá velmi :-))) Moc hezká.
26.10.2023 09:28:51 | Venuše nad ránem
Jsi hezká v mých představách Děkuji
26.10.2023 11:46:17 | kudlankaW
Krása.
26.10.2023 08:31:20 | mkinka
Mnohokráte děku Ji
26.10.2023 11:46:37 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?