Anotace: ...
Vlhko v transpozici v podobě kapek
nad kontejnerem nahrbený chlápek
pocit šedi i přes barvy fasád domů
Chci vložit hlavu do náruče - komu?
Do náruče té, co ji má prázdnou...
protože prázdná náruč... je někdy, jen někdy, horší, než prázdná makovice...
Krásnej den tobě, příteli.
27.10.2023 12:58:42 | cappuccinogirl