Anotace: …jsem ucítil jeho doutnající konopí
Míjel mě v bekovce šlachovitý pásek
v prstech žmoulal parfém svých včerejších lásek
Stejné prsty věnovaly péči retku
figurka za groš kudla - nanejvýš pětku
Dobrý večer, Marty :-)
30.10.2023 19:46:25 | Helen Mum
Klidný večer Tobě, vlídná Helen:)
30.10.2023 20:11:11 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?