Anotace: …
Za okny mocně dují větry
větvemi živel třepetatá
Věže kostelů jako mitry
pokryli majestátem zlata
Nahrbený muž nocí chvátá
nikde nablízku živá duše
Příbytky voní horká máta
Srdce básníka spěšně kluše
Povedlo se.
15.01.2024 21:44:19 | mkinka
Díky mnohé
15.01.2024 22:31:35 | kudlankaW
Námět zajímavý zpracování čtivé.
12.11.2023 21:55:49 | Admirál
Díky a přeji klidnou noc…
12.11.2023 22:07:15 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?