Anotace: …
Listopad - šestá - město se probouzí
Pohled na mé nahé tělo ostouzí
Ač nemám vrásek - úd se již nevzpouzí
Slzy mi tekou - padají do louží
Tak tě trochu rozveselím :))
...
Nevzpouzej se vzpouzení
Stačí trochu toužení
Logopedický je můj první rým
Jak naložíš nyní s tím?
15.11.2023 07:07:38 | Anfádis