Anotace: …
Vědomý si své konečnosti
dalšího ze série konců
dnes v "pedagogické" profesi
Zpráva to byla nejprv k zlosti
hrůze kořisti v leči honců
PROČ ? Mě tak přimělo k regresi
Vracím se ke stupňům vývoje
mentálním schodům primitiva
jsa nyní nezbedným dítětem
co má turbulentní postoje
svéhlavost když se připozdívá
ZKUS MĚ VYPNOUT - CTRL - ALT - DELETE