Anotace: …věnuji romantickým dívkám a ženám
Krajina spoře oděná do pavučin
jako oči dívky v šatu cizokrajném
skrývají doslova nepřeberno záhad
zvědavost jak vyhlíží ta která nahá
snad ukrývají klenoty takřka bájné
studánku v údolí - vůni horských lučin
Málo vnímám zrakem skrze závěsy z mlh
domýšlím si divadlo světa - vesmír - Bůh