Anotace: ...
Pokušení
Víš jak se těžce odolává,
když dotkne se míst,
kde bývá hravá?
Víš jak se těžce vzdoruje,
když přemýšlí
jak ji miluje?
Víš, jak ji mučí pokušení,
ze sebe pustit
touhy ženy?
Víš, jak ji mučí líbání,
když se mu vůbec
nebrání?
Jak ona , ví, tak proč se ptá?
Jestli a kdy mu
zachutná.
Jen v Pokušení ženy ví, o čem muži sní? No optám se Bohyně vášně...
Vždyť ona chtíče ukrývá v básně.
To foto "svítání krajiny" je k políbení *
08.12.2023 00:16:14 | šerý
A to jisté tušení rozmatitosti...krajiny...:))
Jen líbej Káji, líbej, ať ještě více zúrodní.:*)
08.12.2023 06:23:08 | Dreamy
Líbí se mi zmínka o jídle. Ostatnímu moc nerozumím.. :) musím víc číst!
07.12.2023 20:42:49 | Otto Mann
Myslím, že si vystačíš. Ono časem stejně všechno začíná i končí u jídla:)))
08.12.2023 06:20:55 | Dreamy