Anotace: …věnuji filosofce
Pár bílých oblaků a modrá blízká chrpy
zdá se mi - jsem tím kdo v žití leccos strpí
Jsem zmítán pochybnostmi podléhám lkání
Snad k tomu účelu jsme zde posíláni
Snad k mnohému jsme posíláni
třeba plnit si krásná přání...
Krásný a pohodový den, Márty
10.12.2023 14:13:02 | Emily Říhová
Ty si umíš asi dělat radoST
Já melancholik jen málokdy
10.12.2023 15:22:07 | kudlankaW
Každý den trochu štěstí nabízí,
láska k životu k radosti vybízí...
Měj krásný večer, Márty (*)
10.12.2023 20:41:55 | Emily Říhová