Anotace: …pro narra
Nebeský pohár zjevně už přetéká
za deště smutek ovládá člověka
přemítá jak konal ten který skutek
vše tkané životem vytvoří útek
Milý kudlanko? Marty? Milý souliterovče, velmi děkuji za Tvé dnešní řádky :) jsou utkané jemnocitem Tobě vlastním. Déšť začíná být půvabným ve chvíli, kdy s ním přestaneme bojovat. Obecně mám svět v dešti velmi ráda.. přiznám se ale, že tyto zimní oblevy a břečkodny.. No nikterak se u nich nerozplývám... A jako každý správný melancholik.. přemítám :) Úžasná báseň, úžasný KudlankaW! Mám radost :)* Děkuji, cením si :)
12.12.2023 08:24:16 | narra peregrini