Anotace: …civilní poezie
Snění mi své skici kreslí pod víčky
však vně - kupříkladu v kvantovém světě
jsou bůček uzený losos chlebíčky
na sýru ušlechtilá plíseň kvete
šampaňské v ledu vyjímá se skvěle
hordy cukroví - šunka jsoucí v želé
koledy hrané pak na ukulele
pohádky pro děti - né pro dospělé!