Anotace: Brueghela čti Brechla
Děkuji osudu za tebe ladnosti
vzdávám ti díky tak velmi si tě cením
Neboť tys mou plachost společně s cudností
plně nahradila rajským potěšením
Mám nesmírnou radost - nedalas mi košem
přestože obávám se plamenů pekla
zakouším s tebou ráj Hieronyma Bosche
též zkázonosné výjevy Pietera Brueghela