Anotace: ...
Pod dotykem mým, můžeš se chvět,
Tvé tělo voní jak orchideje květ,
Omamná jsi pro mě jako pro včelu pyl,
Dovol, abych z tebe ranní rosu smyl.
Pod polibkem mých rtů se můžeš chvět,
Na tvém těle chtěl bych objevovat svět,
Chytit každou nitku na tvé punčoše,
Slyšet tě pod nátlakem rozkoše.
Naše dvě srdce se spolu chvějí,
Spojit v jedno se teď chtějí,
Líbí se mi, jak tvé tělo krásně hřeje,
A to mé to tvé velmi chtěje,
Taky se chvěje…
Tohle chvění má řetězovej efekt, Gambi...:-)**
Chvěje se ona...ty... a teď i...
Tohle je opravdu nádherná báseňka.
07.01.2024 17:22:07 | cappuccinogirl
Jsem rád, že se ti líbí...však společné chvění při určitých chvílích je určo i prospěšné...pro oba:-)*
07.01.2024 22:14:57 | o3_gambit