Anotace: …
Nespoutané hrátky konané v mlází
šťastnější bývá ten kdo je nepoznal
Tomu kdo je poznal doslova schází
Strádáš-li člověče svou ztrátu oznam
A tak oznamujte vše láskám vašim
Citlivé.
08.01.2024 20:13:38 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?