Anotace: ..hrátky netělesné …
Mezi listy mých knih
jsou bílé jako sníh
nacházím fragmenty
kousky papíru
Ruch ulic rázem ztich'
bujarý dívčí smích
Zapomeň na centy
sličnou Valkýru
Spěje k pádu kdo zpych'
k úzkosti zase mnich
Je možné procenty
určit nadmíru