Anotace: z archivu
Jako jsou lodě chycené v docích,
stejně opatrně se mnou tančíš.
Za oknem život ševelí,
my máme sváteční neděli.
Od starostí si odpočinem
a náš tanec pod baldachýnem
sledují na stěnách obrazy,
jsou to němí paparazzi.
Nevidí motýly v břiše,
kteří křídly mávaj tiše.
V klínech píseň narůstá,
dlaní zakrýváš mi ústa.
někdy je lepší nevidět, nevědět, mít svůj vlastní svět, v něm se nebát, v něm netrpět
01.02.2024 22:11:22 | CoT