V přílivu a odlivu dvou nahých těl,
člověk člověku srdce ukrást směl.
Bylo nehlídáno.
Soumrak rychle vystřídalo ráno.
A ve vzpomínce
na příboj vášně
těšili se, až den zas zhasne.
Ona krásná a on troufalý,
večer se v moři opět setkali.
Nádherný setkání:-)*
02.02.2024 11:59:25 | cappuccinogirl
To je hezký
02.02.2024 07:28:45 | CoT
Nádhera.
02.02.2024 07:28:27 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?