Anotace: Ach…
V noci co hodinu vzhůru
nešlo pouze o noční můru
čtenářko - kdyby přeci jen
nejsem bonviván či doyen
co právě v noci ožívá
chce ať se dívka podívá
odhodlaně jeho směrem
vždyť jen tehdy má se skvěle
Jsem v létech toužím po spánku
v polštářích mívám pohanku
piju doušky odvar máty
s přáním bych byl odpočatý