Anotace: …
Mám figuru jako Robbie Coltrane
miluji jídlo alkohol kofein
měl jsem též husté vlasy Hagrida
po anglicku s oblibou posnídám
Být statný může mít své výhody
dívky mě nelákaly na svody
Kila navíc jsou spíš handicapy
všude kam jsem vstoupil zbyly střepy
olbřímí muž jdoucí v porcelánu
doufám že na ocet nezůstanu
no, působivé tedy je:D hezký večer Márty*
bych připsala váhu, ale přiznám se, že netuším;)
07.02.2024 16:22:41 | Sonador
Zkus nahmatat v uhlí surový diamant. Lehni si na záda a nastav ho proti tmě. Ubrus. Dýchej teplo. Lehni a nastav proti tmě. Dýchej mráz a všechno to přetři. Dýchej. Pak ji uvidíš.
06.02.2024 23:54:55 | palms
Pěkný, ale do CU bych to raději nepsal;-)
06.02.2024 19:36:40 | Žluťák