Anotace: …
Čtvrtina měsíce února
zmáhá mě olbřímí lenora
Ještěže právě dnes mám volno
v práci bych neměl mysl svolnou
dnes bych nepodal žádný výkon
šéf by mě vytahal za triko
montéři uráželi slovy
jež neuvádí žádný slovník
Většinu dne podléhám breku
srdnatě bráním se též spěchu
Na nebe Jahvé použil rudku
na mysl mou pak uhel smutku
Tedy Márty, ten život tě zkouší. A to se zdálo, že jsi zkušený dost. Kéž se karta obrátí ;-)
07.02.2024 19:52:46 | kozorožka
zdá se mi dnes tak nějak plošně šedavo. Opatruj se, milý Márty *
07.02.2024 18:52:01 | narra peregrini