Neděle - města se zmocnila temnota
jímá mě úzkost - po většinu života
Život mám za pochod poutníka na poušti
Proč si zřídkakdy krásné v mysli připouštím
Protože život vnímám zejména vnější
Ghetto beton žebrota ty nekonejší
Příšeří zaplivaných heren - to sere
Kéž mě aspoň Epiktétos usebere!