Teskně hučí nejen řeka
Plné lavičky v prokřehlých parcích
Stromy mlčí ve zjevné nahotě
takřka jako mladý mužský narcis
jehož krása je rovna jistotě
Náctiletí touží po ústraní
chlapci měří dívkám půle legin
slastně mručí vůbec se nebrání …
(Jen narcistní si vystačí s egy)
Přečteno 133x
Tipy 19
Poslední tipující: kozorožka, IronDodo, jort1, Marten, Iness, Psavec, Kan, cappuccinogirl, Paulín, Dreamy, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)