Očima
Vidíme svět očima bez pilulky
Krčíme se v koutě a chtěli bychom do škatulky
Jednotný názor na vše vesměs máme
Od malička, učí nás, že na ty nahoře, co řeknou vždy jen dáme
Jsem ta černá ovce naší dědiny
Vymknul jsem se kontrole tak zní slova mojí rodiny
Nikdy nic diktovat si nedám v tomto světě
Moje názory na dnešní zřízení popsat bych mohl jen v jedné větě
Ovce ze mě nikdy nebude
Doufám, že následovníků u nás i jinde ještě přibude
Chci jen život v míru
Nepotřebuji nikde hanit a plivat síru
Moje rodina je pro mě svatá
Děti i má žena zlatá
Končím nyní tyto slova
Sejdeme se tu příště doufám zase znova
Lidé moji modří.
Přečteno 128x
Tipy 8
Poslední tipující: Pacik, IronDodo, Marťas9, Tomcat, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)