Anotace: ;)
Krásná jsi bez ošacení
krásná nejen na pohled
moje ruce na hřebeni
toulají se tam a zpět.
Krajky mizí na podlaze
touha v klíně rozkvétá
malé pihy jako saze
jsou tady už od léta.
Spočítám je bez okolků
vyhladím je jazykem
miluji tu krásnou holku
co mi anděl snesl sem.