Anotace: …
Prý bych se neměl probouzet váhavě
soudě dle slov Marka Aurelia
na svět nejsme posíláni ke kávě
což má obsahovat každá glia
ach nejedno nervové zakončení
má znát to k čemu jsme předurčeni
k příjemnostem to výlučně není
ani slastem skrze přirození