Anotace: …
Asi bych neměl odsuzovat
však mysl spřádá stále snová
to co je zjevné nelze schovat
vždyť k vyjádření slouží slova
pobývat se svým Avatarem
anebo s pohlednými herci
mohu ve věku vyšším - starém
no nemám pravdu - křičím - arci !
opouštím panelový brloh
exaktní výměru pokojů
oproštěný banálních úloh
všech civilizačních postrojů
autobusem k nejstaršímu z měst
třebaže se o něm vedou spory
má jím být Bruntál tak všechna čest
ten který obklopují hory
byl jsem v sauně bez řízy - sporý
in natura co má být na tom
taktéž tělnatosti navzdory
prohřál si těla každý atom
co veršotepec beru dláto
je mi dobře toť nabíledni
na nebi vidno bulu zlatou
odbíjí pátá po poledni
No páni, umíš si užívat, milý Marty :-) Krásně jsi báseň vytesal, je vskutku parádní, a dobře se čte i představuje :-)))
15.05.2024 20:31:09 | Helen Mum
Po dlouhých osmi měsících v lázni před týdnem a také včera
Konečně jsem mohl udělat něco ocistneho i pro sebe
Díky drahá mi Helen
Přeji Ti mile dny a hvězdné úkazy za nocí
Ach
15.05.2024 20:39:36 | kudlankaW