Kořeny II.

Kořeny II.

Nebýt onoho dne lásky
bomb nad Prahou a zkázy z nich
žila by roční holčička
viděla znovu padat sníh.

Nebýt onoho dne smrti
beze mě točil by se svět
jiná mozaika osudů
a jiný příběh z jiných vět.

Kolik hrůz, kolik bolesti
vede k našemu zrození
jak děsivě málo stačí
že člověk je... a že není?
Autor J. A. Marson, 20.05.2024
Přečteno 102x
Tipy 6
Poslední tipující: Marťas9, Chane, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tak tyhle kořeny jsou silné...myšlenkou.

20.05.2024 14:37:13 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel