Anotace: ...
Pošeptej mi
Pošeptej mi, kým jsem byla,
řekni nahlas, kým jsem teď.
Než prvně jsem tě políbila
a začla střádat na zpověď.
Pošeptej mi, už se šeří,
nahlas řekni pokání.
Zůstaneš tím, kdo mi věří?
Mám chuť dál se nebránit...
Pošeptej mi, řekni nahlas,
dívej se mi do očí.
Nevěřím, že párkrát "Zdrávas"
proti touze zakročí.
Nezakročí, to opravdu není třeba,
vždyť láska a touha je náš denní chleba :)
Krásný večer, Dreamy (*)
24.05.2024 23:09:59 | Emily Říhová
Pěkné...tak trochu až cudné... jako váhavá touha řádové sestry.
23.05.2024 23:55:59 | Jiří I.Zahradník
Líbí se mi tvá trpělivost při psaní...
23.05.2024 23:24:13 | pohane