Anotace: …
Po celý den uvězněn ve zdech s černým nátěrem
vně jeviště ve skladu kulis továrny na sny
to člověku energii odčerpá - sebere
Pohled na západ slunce je pro mne proto spásný
Západ Slunce mám též ráda.
04.06.2024 07:39:37 | mkinka
I hope so
07.06.2024 23:17:44 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?