Odejdu do snu

Odejdu do snu

Přijde má smrt na pozvání
přijata vřele u dveří
jak po dlouhé zimě tání
když už se v jaro nevěří?

Nebo se probudím jednou k ránu
zamžourám rozespale do oblak
snad pozdravím osamělou vránu
jen zpátky nepojede už můj vlak?

Možná že jenom odejdu do snu
který se bude zdávat pouze mně
v prázdné místnosti za sebou zhasnu
jak jsem žil, tiše, málo nápadně.
Autor J. A. Marson, 04.06.2024
Přečteno 56x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Frr, Marťas9, cappuccinogirl, Rainy, Klára_Motyčková, Marten, Jan Kacíř, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí